STEPHANE GIMMY(Geminiano Stephanini)

Født 18.august 1939 i Italia. Han begynte i lære hos en juveler, og ble mester. Han åpnet et verksted i Geneve. Etter en tid begynte han også med keramikk. Han arbeidet en tid sammen med en av Europas store keramikere, Master Barberis. Dro så til Afrika og ble fascinert av afrikansk skulptur. Ferden gikk videre til latin-Amerika, hvor han laget skulpturer i bronse, tre, jern.

Tilbake i Europa ble det bronse som ble hans materiale. Nå endrer han navn fra italienske Shephanini til franske Stephane Gimmy.

Hans første store utstilling var i 1973 i Geneve. I 1974 drar han til Paris, og siden den gang har han hatt en rekke utstillinger i mange land i Europa, blitt kjøpt inn av gallerier og samlere, store skulpturer pryder mange av Europa byer

Skulptur 1-3

Skulptur 9-10

Skulptur 7-8

Skulptur 4-6

Kjeldsen Art er en privat kunstsamling som ble startet i 2008 og holder til på Kråkerøy.

Intensjonen er å presentere norske, internasjonale og cubanske kunstnere gjennom åpne utstillinger og private visninger. Hovedvekten vil ligge på samtidskunst. 

Jeg har private visninger for kunstsamlere og interesserte. Utstillinger er kun åpne i perioder hvert år. Private visninger kan avtales. 

 

Kjeldsen-Art

Kråkerøy, Fredrikstad

olav.kunst@gmail.com

Telefon: +47 90 68 78 77

(bruk gjerne SMS)

 

Besøk/visning etter avtale