Guillermo Silva Santamaria

Maler, skulptør, gravør, forfatter og Yoga lærer, Silva ble Guillermo født 7. juni 1921, i Bogota, Colombia .. Da han var førti år gammel, giftet han seg med Maria Galindo, en vakker meksikansk jente. De fikk to barn sammen, en sønn Joan, og en datter Sandra. Mens han bodde i Mexico City som en Master gravør, underviste han gravering på UNAM og Ibero-Americain University. Mens det han utviklet teknikken for Dyptrykk og "Blandet teknikk" etsning med akvarell. Han flyttet til India sammen med sin familie. Mens han bodde der i 10 år, studerte han Yoga. Han ble til slutt en Yoga lærer og en kompetent naturalist. Selv reiser over hele verden, Silva ble Senor utkikk etter et perfekt sted å bo og arbeide. Han og hans familie til slutt bestemte seg for å bosette seg i Malaga, som ligger i det sørlige Spania. Selv de "slo" der nede, hans nysgjerrighet og rastløshet aldri la ham slutte å utforske og oppleve livet og verden. I løpet av siste 10 årene, Silva familien har tilbrakt somrene i Norge. Nylig sin allsidighet og kreative impulser har presset ham til å gjøre mange skulpturer (tre og bronse) og keramikk, så vel som nye oljemalerier.

 

Litografi 1. 13x18. Oppl 275

Litografi 2. 13x18. Oppl 275

Litografi 3. 13x18. Oppl 275

Litografi 4. 13x18. Oppl 275

Kjeldsen Art er en privat kunstsamling som ble startet i 2008 og holder til på Kråkerøy.

Intensjonen er å presentere norske, internasjonale og cubanske kunstnere gjennom åpne utstillinger og private visninger. Hovedvekten vil ligge på samtidskunst. 

Jeg har private visninger for kunstsamlere og interesserte. Utstillinger er kun åpne i perioder hvert år. Private visninger kan avtales. 

 

Kjeldsen-Art

Kråkerøy, Fredrikstad

olav.kunst@gmail.com

Telefon: +47 90 68 78 77

(bruk gjerne SMS)

 

Besøk/visning etter avtale